Nesmíš se bát

Nesmíš se bát

Anotace: pro mou opravdovou kamarádku

Jestli se ti jednou zboří svět
jestli si budeš přát čas vrátit zpět
přijď za mnou a nezůstavej sama
pomůžu ti vyrovnat se s novýma pocitama
pohladím tě a budu tě objímat
do té doby než se budeš zase smát
není nic čeho by ses měla bát
na tvé straně já budu vždycky stát.
Autor Nekonečnost, 13.08.2005
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí