Sebestín

Sebestín

Anotace: Patříme vždy sami sobě?

V příkrovu stromoví

chtěla jsem lehávat

nemít sté okovy

něco si nalhávat

Chtěla jsem vařit čaj a míchat terpentýn
a splétat jinotaj
a kreslit světla stín.

Chtěla jsem zbůhdarma

bez plánu

někam jít

jak dáma rozmarná

kávu si opepřit

Dnes všechno jiné je,
v posteli usínám
a piju Chatenue
i slavný obraz mám.

Však ještě pořád tuším

a z toho mě dál zebe

Že v účtech něco dlužím

Že dlužím si dál sebe.
Autor SophieGreen, 17.07.2008
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dekuji.

17.07.2008 18:45:00 | SophieGreen

hodně myšlenkové dílko...moc povedené

17.07.2008 05:06:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí