Dívčí opatrnost

Dívčí opatrnost

Anotace: **********************

svůdnou dívkou stvořená
velká prsa zduřelá
bubnování prsních svalů
pohání hochy do cvalu
penisy jim topoří
uvnitř těla zahoří
jen počkej až ti dá
ta dívka spanilá
třeba jednu velkou facku
netouží po tvém klacku
touží být nechtěna hochy
má o nich spoustu pochyb
opatrnost děvčete
žádný chlapec nesvleče
Autor Tomáš Přidal, 17.07.2008
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je drsne :)

17.07.2008 15:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí