Píseň rockového krále... 2

Píseň rockového krále... 2

Anotace: ...

Další koncert, další písně,
zas byl ke svému cíli blíž.
Avšak častěji pocit tísně
byl mu v nocích na obtíž.

To když si na své dětství vzpomněl,
na to krásné co prožíval.
A pak v zápětí když dál jít měl,
jak tu bolest nezvládal.

A plakal v nocích bezesných,
z lahve vína upíjel.
Kroutil se v mukách bolestných,
svět mu navždy oněměl.

Dokázal ale vždy pak vstát,
usmívat se na lidi.
Další koncert odzpívat.
Proč bolest lidé nevidí?



Na večírku když jednou byl
srdce se mu otevřelo.
Viděl krásu a znovu žil,
zase se mu závidělo.

„Vidíte ho, jak je šťastný, má vše a má i lásku.
Vždyť jemu nic už neschází.“
I láska je však pomíjivá, a bez ní nemá nic.
Na to však nechtěl myslet, Teď chtěl jen světu říct,

že je mu krásně, a že mu srdce buší,
když vedle ní může stát,
Zpíval o tom, že již nyní tuší,
jak být šťastný napořád.

...

Po koncertech, když vracel se domů,
věděl, že doma nebude sám.
Zas usmíval se, byl šťastný znovu.
Láska ta sílu dává nám.
Autor Dreamer.Z, 17.07.2008
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Nahá, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básenka, opravdu, optimistická, láskou a štěstím září ... hm, pěkné. ST!

17.07.2008 18:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí