Mé já a vesmír

Mé já a vesmír

Anotace: ***

Nic není tak, jak se zdálo.
Všeho je tak málo.
Jdeš, běžíš, sprintuješ.
A pořád to je málo.
Chtělo by to letět.
Letět nadsvětelnou rychlostí,
krásný temný vesmír,
mléčná zákoutí,
svit hvězd,
mlhové opary,
teplo a chlad.
Nekonečno nekonečna.
Modré, červené, zelené planety.
Žáry hvězd.
Krása a krása.
Autor Gabrieli, 18.07.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí