Pohoda

Pohoda

Anotace: ***

Chtěla bych se vlnit v rytmu bubnů,
chtěla bych se svíjet v rytmu tance.
Nepřemýšlet, kdy půjdu domů
lehce zvedat u nohou palce.

Jen tak mysl vypnout,
nedívat se vpravo, vlevo
nechat čas plynout.
V žilách cítit proudit krev,
srdečným smíchem se rozehřát.

Cítíš tu pohodu,
ty pozitivní vibrace.
Nic podle návodu,
cítíš rytmus srdce,
cítíš tu sílu okamžiku,
tu pohodu duše.

Tak vsedni do rychlíku
s nápisem život kouše.
Autor Gabrieli, 18.07.2008
Přečteno 214x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí