Čert

Čert

Anotace: další textík původně pro punkovou kapelu...

Zvoní mi telefon
volá mi čert
vím, že to je on
to není žert

Já to fakt nezvednu
volá mi čert
na prdel nesednu
to není žert

Zve mě k sobě do bytu
volá mi čert
k delšímu pobytu
to není žert

Prý bude večírek
volá mi čert
pozval i pár čírek
to není žert

Tak ať přijdu brzy
volá mi čert
v očích mám slzy
to není žert

Párty pro hříšníky
volá mi čert
vezmem to od píky
to není žert

Pekelná párty proudí
volal mi čert
satan hříšníky soudí
to není žert

Od teď šichta na věky
volal mi čert
můžu puknout vzteky
TO UŽ VÁŽNĚ NENÍ PRDEL!!!
Autor myskin, 18.07.2008
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

škoda že nejsou i akordy....:-)

21.07.2008 11:28:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí