Čas

Čas

Anotace: co je to?

Jsem architekt lidských duší,
rozhoduji o tom, co komu sluší.
Jak z Merkuru stavím lidské nitro,
aniž by mě cokoliv u srdce chytlo.

S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou

Jsem restaurátor lidských těl,
restauruji, aniž by kdo chtěl,
za výsledek ručit nebudu,
nejspíš z vás udělám obludu.

S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou

Jsem malíř rozpitého myšlení,
maluji auru i zkříšení.
Barvy mísí se dokupy
a nevšímám si potupy.

S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou

Jsem sochař lidského bytí,
sochám pod vlivem pití.
Všechny mé sochy podléhají erozi,
že by tu některá zůstala-nehrozí!

S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou
Autor myskin, 18.07.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zajímavá, k zamyšlení...

21.07.2008 11:29:00 | Caracol

dekuji za uprimnost, Cert i Cas mely byt opet pisnove texty, proto to opakovani...

19.07.2008 18:45:00 | myskin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí