týraní nevinnych dívek

týraní nevinnych dívek

Anotace: inspirováno filmem bestie Karla:(

Ten temný pokoj s černými zdmi
Je tvojí kobkou i komnatou
Ti lidé co tě zde vězní
Nemají slitování a vždy zpátky tě kopnou

Není úniku a cesty zpět
Co bylo, bylo, teď máš jiný svět
Máš svoje království teď a tady
Říkaji:,,Buď ráda že nepojdeš hlady!"

Ale když zamyslíš se nad sebou
Máš to, co ti nikdy nevemou
Je to tvá naděje a víra
To nepohltí ani nejhlubší díra

Vydrží však provazy tvé víry?
Když každý večer dveře se otevřou
A v nich , pokaždé stojí někdo jiný
S ním nekonečná muka ti nastanou

To utrpení které prožíváš
Při každovečerním zohyzďování tvého těla
Jen jednu věc na mysli máš
Jak dýka v ruce by se ti teď tkvěla

Působící bolest se snažíš přebít
Myšlenkami na něco pěkného
Moci už konečně smět odejít
To by bylo ono

Konečně končí tvoje trápení
Tvé tělo a mysl podlehli
Teď už bude jen vábení
nebeskými anděli

Snad budou potrestáni
Ti co ubližovali tobě
Snad nenajdou místa v hrobě
A navždy budou v pekle mučeni

Provazy tvé víry byly dost pevné
A teď slouží jako nálezné
Pro ostatní kteří hledají jako ty
hledají vysvobození a konec cesty...
Autor anima alba, 19.07.2008
Přečteno 300x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vono to nema bejt zas tak o tech rymech.. to nevadi kazdymu se to libit nemusi:-) primam tvoji kritiku

19.07.2008 21:15:00 | anima alba

ten film je desnej, byla sem na nem v kine...
ta basnicka se mi moc nelibi, ze zacatku ti drhnou rymy, pak sem sice snahu videla,ale celkove za me rikam ne...

19.07.2008 20:53:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí