Bez střetů

Bez střetů

Anotace: ...jsou to střípky, které jsem poskládala dohromady...

Život je neustálý boj o přežití,
o to, co si kdo ukořistí.
Proč spousta lidí nemá na živobytí?
A proč se mnoho lidí mstí?

Kde jen hledat lásku máme?
Vše kolem nás se stmívá,
snad naději svou nevzdáme,
i když to tak často bývá.

Nebojte se čelit zlu a nástráhám,
k čemu by pak život byl?
Víru svou si uhádám,
a vám zbyde jen hořký pyl.

Pyl hořký jak bolest sama,
proto radím – vykročte vpřed,
nejsem žádná hloupá nána,
která vidí pouhý střet.

Lidé, slyšte, nebojte se,
život není vždycky zlý,
milujte se, usmiřte se,
a svět k vám bude milý.
Autor kamich, 19.07.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Caracol, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm,, zajímavé a hlavně pravdivé.... nutí mě to přemýšlet :-)

21.07.2008 12:01:00 | Caracol

...to nejsou špatný střípky ...občas ti ujede verš ale nejni to zas tak hrozný ...pěkný tip ...

20.07.2008 00:27:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí