Surrealismus II.-Další člověk

Surrealismus II.-Další člověk

Anotace: ****:)

Třetí den
po stvoření světa
jsem požádal Evu
aby mi zlomila žebro
křik z mých úst
brzdil vzduch
z žebra jsme
stvořili dalšího člověka
obyvatele planety moří
měl uhlově černé vlasy
a jelikož jsme
zprvu mysleli
že černá nosí smůlu
rvali jsme mu vlasy
z hlavy násilím

křik z jeho hrdla
ustrnul v čase
od té doby
slyším hřmění
Autor Tomáš Přidal, 20.07.2008
Přečteno 205x
Tipy 1
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

abych pravdu řekl moc surrealistických děl jsem nečetl, vlastně žádne, ale tohle je asi podle mého názoru to ono.

20.07.2008 17:19:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí