Surrealismus III.-Odchod muže od muže

Surrealismus III.-Odchod muže od muže

Anotace: Dotyčný homosexuál opouští svého přítele....

Házím věci do kufru
odlétám
daleko od tebe
vzduch voní mátou
slunce je teplé
nemůže mít děti
jako já
dal jsem ti prášky
do sherry co máš
v mrazáku
opiješ se
klasika
a usneš
žádný blbý otázky
mlčení je odpovědí
a kolem nás
je plno povyku
Autor Tomáš Přidal, 21.07.2008
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí