Za sítí

Za sítí

Anotace: ...

Za sítí

Nenávidím když jsem sama
Ve své temnotě uzavřena
Zahlédla jsem jenom jedou tvou tvář
A zase je mi mizerně
Ale já jsem rváč
Nepodlehnu tomu citu-né zas

Na křídlech andělů si ustelu
A budu celou noc bdít…
Ráno se proberu a bude mi líp

Protože cit bude ukryt do plechové skříňky-i s křídly anděla…
A já budu opět jiná…
Má duše bude potemnělá
Jako když zhasneš světla zamilovaná
Lampička svítila už nesvítí
Moje srdce zamknuté za sítí
Autor Yukki, 21.07.2008
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, Psavec, NikitaNikaT., Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S těmi křídli ustláním se Ti to moc povedlo. Básenka opravdu pocitová.

21.07.2008 21:31:00 | NikitaNikaT.

krásně napsáno, rozumím Tvým pocitům, mám pocit jako by to byla báseň o mě...

21.07.2008 20:45:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí