Sto nezralých malin

Sto nezralých malin

Anotace: Zvláštní báseň. Trochu šanson :-)

STO NEZRALÝCH MALIN

Tys měla mě moc ráda
A když tak přemýšlím jestli kamaráda
Kolik stop prozradíš ve sněhu
Zastavím tvou stále křehkou něhu.

Už to vítr svál a z lásky zbyla rez
Nesnaž se tvářit zas jak Doloress
Každý den uděláš tolik věcí
Uvrhne mě láska do tvých věčných pecí?

Snaž se sbírat sto nezralých malin
Já přece nechovám se jako sám Stalin
Míříš do všedních věcí a sama nechápeš
Ty pochopíš, že tě mám rád a ty se stěhuješ …

Sto nezralých malin, jen to postačí
Jsou kyselý jak moje láska, ta ti nestačí
Neříkej mi, mám tě ráda, jako vždycky dřív
Věčně jsem upadal do tvých voňavých hřív.

A stále chci upadat, jen těch sto nezralých malin
Kyselých jak kdyby nám šťovík někdo nalil
A stejně si říkám, mám tě rád, a nechci od tebe pryč
Děláš divadlo, scény, tak si jen křič.

Však já tě i přes všechny útrapy mám rád
A nepolevím, i kdyby mě čekal náhlý pád
Však sto nezralých malin v lese posbírej
My vždycky řeknem´ lásce, nezmírej …
Autor Zasněný básník, 22.07.2008
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: Danik, Danča-frogie, Darkkitty, *Norlein*
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí