Láska už od dětství

Láska už od dětství

Anotace: byli dva kamarádi a pak přišlo odloučení , jenže láska v nic byla sttále ,jak to asi mohlo dopadnou ?

Láska už od děství

Bylo mi pět , a tobě šest ,
za ručičky jsme se vodili , pusinky si dávali ,
pozorovali rybičky , kamínky do kaluže házali ,
a smutek jsme neznali .

Když do školy měl jsi jít ,
chtěl sis mě sebou vzít ,
ale ve škole se ti líbilo ,
a hodně kluků se s tebou skamarádilo .

Na mě si už neměl čas,
jenom si říkal přijdu včas ,
já nevěděla co to znamená ,
a tak sem byla zklamaná .

Pak i já musela do školy ,
a tam jsme se často vídali ,
jenže ty sis mě nevšímal ,
protože s klukama sis hrál .

Časem smutek mě přešel ,
a čas rychle běžel ,
i já našla jsem si kamarádky,
ale oni si hráli na barbínky.

Jenže mě barbínky nebavily,
a holky mě kvůli tomu pomlouvali ,
já chtěla si s tebou hrát ,
s tebou se smát .

Když bylo mi třináct ,
a ty jsi slavil čtrnáct,
pozval si mě na oslavu ,
a docela si mi tím zamotal hlavu .

Pak řek jsi“ jsem u tebe včas ,
přesně jak sem to chtěl „,
a já věděla že je spravný čas ,
na to aby si mě měl .

Teď je mi čtrnáct , tobě patnáct ,
za ruce se vodíme , něžně se líbeme ,
a jsme krásný pár,
přesně jak sis přál.
Autor BlackGirl, 22.07.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé:o)

22.07.2008 21:48:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí