Sen podnikání pana Jonáka

Sen podnikání pana Jonáka

Anotace: Sen podnikání

Sen podnikání /pana Jonáka/

Vyučen řemeslu černému
Oslňoval dívky
Však peněz nedostalo se
Na všechny choutky

Přemýšlel o vyšším bydle
Revoluce přešla
Pak náhle možnost byla
Otevřela se cesta

Přišel první obchod
Hle peněz přibylo
Rozjet to ve větším
Vydupat majlant

Parťáci přišli,zaplatili
Odešli, teď v hrobě hnijí
On veliký, jediný
Přežívá, roste, sílí…

Business vzkvétá
Hlavy padají
K oltáři chodí
Omlouvat činy!

Dam jsou náhle zástupy
Každá chce jedno
O sex teď nejde
Vždycky chtěls všechno

Kamarádi závidí
Jeden prozradil
Praktiky nečisté
Do basy ho vsadil

Rok s rokem sejde se
Vždy o vánocích
Osmička přejde
Opět se rozední
Autor v.hercik, 22.07.2008
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí