Kamna

Kamna

Anotace: ze života

Kamna

Také Vám dehtujou kamna paní Housková??
Nám moc…a starej u toho jí sýr.
To Vám je smrad…
že by jeden chcíp….

,Smrdí celý dům
od zhora dolů
krysy utíkaj
k sousedům co dělat mám?

Každý dítě ví,
že nemá sýr se jíst,
když kamna dehtujou….
krysy stěhujou…

Co dělat budem dál?!
Nedá se tam spát.!
kohout červený
V dálce kokrhá…

Kominík je řešení!
Kominík je řešení!
Kominík je řešení!
Kominík je řešení!
Autor v.hercik, 23.07.2008
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí