Ranní depka

Ranní depka

Anotace: špatný věci

Ranní depka

Když se ráno zvednu
A nazuju si boty.
Celej svět se točí
Do kola

Začíná den,
Já u kafe sedím
S cigárem třetím
O životě přemítám

Co dál,jak tento den
Přežijí beze mne?
Já v opojení jsem
Alkoholu podléhám

K oknu se přitočím
Hned se leknu
Dělat měl bych jít
Raděj si loknu

Včerejší pivo
Chutná vřele
Jděte všichni
Do prdele!!

Zvonek zvoní
Sousedka klepe
Hlava třeští
Ani se neptej

Končím se všemi
Usínám znovu
Lahev rozlitá
Culí se v rohu
Autor v.hercik, 23.07.2008
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

líbí uplně si vybyvuju jak se s tebou svět houpá

05.08.2008 11:23:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí