Surrealismus VI.-Sbohem

Surrealismus VI.-Sbohem

Anotace: pryč s ránou v srdci....

Leží na podlaze
tvůj dopis
potřísněný červeným vínem
které jsem vypil z žalu
četl jsem ho a olizoval
jazykem slzy
stékající z úbočí
mých očí

Ráno jsem jej
roztrhal
zatopil ním v krbu
už jsem klidnější
a je tu větší teplo
Autor Tomáš Přidal, 23.07.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: the_carrion
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, to je hodne dobry vec

23.07.2008 13:39:00 | the_carrion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí