MOJI MILÍ ....

MOJI MILÍ ....

Anotace: Ahojky všem po dovolené :-))

To mi věřte na mou věru,
už jsem zpátky na literu.
Dovolená super byla,
jen krásná vzpomínka zbyla.

Tak se vrhám do práce,
nebude to legrace!
Jen co kupy papírů do pořádku dám,
přijdu každou volnou chvilku k vám!

Všem lásku a štěstí v těchto verších posílám,
protože vás ráda mám!
Autor Dalimila, 15.08.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí