*** Pochybnosti. ***

*** Pochybnosti. ***

Anotace: ;§; Zrozen ve vahách. ;§;

* Tužky hrot ostrý, připraven *

* Myšlenky bez cíle těkají *

* Váhavé váhy zvažují *

* Váhají *

* Slovy list čistý neobtěžkáš *

* Nijak se pochytat nedají *

* A v hlavě, někde za temenní kostí *

* Replikátor pochybností *

* Na výbornou *

* Se svojí šance zhostí *
Autor Báček, 15.08.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí