CIZÍ SVĚT

CIZÍ SVĚT

Anotace: Bylo mi jí líto ... docela

(Bavím se,však to jsem já)

Je fakt tak blbá?
Nikdy nekouřila,
(vsadím se)
Ale jak se tak na ni dívám,
Ona to zkouší,
to tak bývá,
Být „in“ je zdvořilejší.
(byla jsem bohužel stejná)

Je fakt tak blbá?
Navždy..
(chudinka)
Cigaretou umlčená,
Panákem rozpoložena,
Vášní a jeho ksichtem sjetá,
Jseš tam,kde jsi být chtěla,
(lítostí se toho nezbavíš).

Všiml si ji?
Jo,je docela nenápadná,
(Vůbec jsem si nevšimla,že na něho zírá),
No to ne,on se snad chytá,
(spíš ona do vlastní sítě)
Holka asi zapadá,
Takže,prošla „recenzí“?
Nenechte ji čekat!
Honem,čekám na verdikt,poradci .
(poradci?kamarádi aspoň o rok starší,co už kouří a zvládnou dvě piva,velice zkušení),

Ta holka bude plakat,
(asi jí donesu kapesník na WC),
Nebo spíš ten kluk,co jde za ní,
A co bude nejspíš i v ní ..
To udělá za mě..
(hodně toho vypila,doufám,že tě nepozvrací)

„Velcí“ kluci,co už se odnaučili jíst sopel,
(aspoň ve společnosti)
Jo,nejhorší si říct,že tenkrát právě ten,mě vojel!

(Radši jdu domů,moje city jsou vyrvány se srdce a šli na mejdan za mě)
Autor Lonely, 24.07.2008
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí