Pokouším...

Pokouším...

Anotace: ať si kdekoli, snad si to přečteš

Pokouším se znovu opět žít
tak jak by sis to přál
víc než jen smutek v duši mít
začít znovu a né jen vzpomínat.

Pokouším se znovu smát
tak jak jsem se dřív na tebe smála
pokouším se zase svoji lásku dát
stejně jako tobě než si tě nemoc k sobě vzala.

Pokouším se najít znovu cíl
protože to bylo tvé poslední přání
pokouším se ze všech vlastních sil
aby tohle nebylo pouhé povídání.
Autor Nekonečnost, 15.08.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí