Jen tak si chytit kapku...

Jen tak si chytit kapku...

Anotace: ...prostě jen tak a nechat ji sklouznout mezi prsty...

Stojím tady sama nahá v dešti
Nechávám vodu padat dolů
Nastavuju tvář pro vaše pěsti
A kašlu na posměšky debilů

Přitom už nejsem stejná
A nechytám všechny kapky
Možná jen více lhostejná
Snad na očích už nemám klapky

Chtěla jsem proti proudu jít
Neohlížet se na rozpaky
Za každý zlý slovo se mstít
A natrhnout vám vaše fraky

Ale já už nemám tolik síly
Lámat si hlavu nad vším
Čekat dál sama na apríly
A říkat verše cizím uším

Chci zase skákat do kaluží
A smát se s váma blbostem
A Venku tančit s rudou růží
Říct sbohem všem bolestem
Autor Saymonan, 24.07.2008
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, igniss, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí