Bublifuk

Bublifuk

Anotace: Prostě jsem si půjčila bublifuk a přemýšlela nad bublinama...

Průzračná, křišťálově čistá
zároveň duhově barevná
a taky nepochopitelně rychle pomíjivá,
taková je z bublifuku bublina

Foukáš tak dlouho dokud ti stačí dech,
vytvoříš půvabný bublin tanec
Vzduch jim je taneční parket

Dohraje první a zároveň poslední song
Pro tanečníky zazní pohřební gong

A přesto foukáš dál
Znovu a znovu

Snažíš se vytvořit co největší bublinu
Rozplyne se a odejde do údolí stínů,
a přesto pro ni neuroníš ani jedinou slzu

Já tančila se svým vysněným princem,
ale sen byl rozerván černým dnem
a díky potokům slz jsem si uvědomila

Proč plakat?
I když mí tanečníci odejdou,
oni za to nestojí
bublifuk mi pomůže bolest překonat
Stačí chtít a fouknout
Autor pornografie srdce, 26.07.2008
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí