Ods lže a krade

Ods lže a krade

Anotace: Říkám ti to od srdce vládní strano oko za oko zub za zub.

Mafiáni zkorumpovaný

Sicilská mafie vládne naší republice,
jen solte prachy poplatkářům,
nejste snad ubozí a nevěříte lhářům,
kteří nás škubou víc a více.

Nedejte ani koruny této chtivé lůze,
pod jejich krutovládou budem se míti hůře,
na platy už asi více peněz nebude,
dopadnem brzy jako za Rakouska,
za padesát korun bude jedna houska,
předraze umřít nic jiného nám nezbude.
(Ve špitále samozdřejmě).

Falešná hra & kdo lže ten krade

Děje se velká nespravedlnost,
cenzura velká jako za komančů,
když zaútočím tak mají páni zlost,
dávám jim emblém okrádačů.

Já říkám prostě nevyhrajou,
svádějí národ falešnou hrou,
vícero peněz si na svůj účtík připíšou,
vůbec se nestydí a lidem dále lžou.

Metternichova polizei

Čeká mě asi exil do Brixenu,
závidí krutě že mám každou ženu,
démantů rybník jsem jim vypálil,
nemusím se jich ani dotýkati,
ve vládě vůdci jsou mí kati.
Autor Básník lásky, 26.07.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hodne expresivni, nicmene jako basen mi to obcas sklouzava nekam kam by nemelo...obcas jsem se ztratila v rymech...

27.07.2008 10:05:00 | saddova

pod to se ti podepíšu i roboti říkají ZLA

27.07.2008 08:12:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí