Jeden život jedna láska

Jeden život jedna láska

Anotace: Různorodá směsice:)

Hříšná láska
vládne půlnoci
opilá touhou
miluješ ho
jenom proto
pro jedinou věc
máš ráda jeho peníze
ale když ti platí
za sex
penězmi nepohrdáš
***
Miluješ ji vůbec
ubližuješ jí
jako kdyby byla
z gumy
kroutíš
ji zápěstím
nech ji na pokoji
nebo ti rozbiju hubu
a stejně
bez monoklu
bys nebyl chlap
každej chlap
má jednou
za svůj život
-kurevsky
krátkej-
nějakej ten monokl
ty mučedníku žen
***
stojíme nebo letíme
naše zájmy se rozcházejí
v noci myslíme na totéž
každou noc śe milujeme
ty mě líbáš
každou druhou noc souložíme
já do tebe zajíždím
stahujeme rolety
i když
v okamžiku
kdy k tomu dochází
si často hrajeme s tmou
nebo si tma hraje
na neviděnou
v každém případě
chci abys mi byla
společnicí
po zbytek života
po další noci
***
Zakletá láska
proklela mé
nitro
vpletla se mi
do duše
mé černé duše
hříšníka
bojuje se mnou
se špinavým ďáblem
navštěvujícím
čisté andělské duše
***
Ukřižovala
Boha
dobře mu tak
povolala
anděly
ti se spikli
pomohli jí
k jejímu
dobro-činu
z úst mu stéká
pramínek krve
z očí se valí
hustá krev
a z ran
tam kde
jej přibíjeli
se vyřinula
nakažlivá krev
bratrovraha
vrány se sletí
ke svému kříži
ke kříži
kde naposledy
trpěl
Ten (Ne)Dobrý
může si požehnat
tam kam putuje
je NicNikdyNebylo
***
Přikázání první
(a poslední)
Žiješ jen jednou tak se s tím smiř
Autor Tomáš Přidal, 28.07.2008
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobrá.

28.07.2008 19:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí