Šeřík

Šeřík

Anotace: Neboj a křič!

Když kvetl šeřík, tak přišli Rusy
proč ale tak dlouho zde bydlet musí?
Příteli, kámošu raděj se neptej
raději proti nim vůbec nereptej.

Otce ti už dávno poslali na uran
vozí ho vlakama daleko za Ural
na tebe Gulagy smějí se v Rusku
tam jenom k obědu rýže máš misku.

Na každého jednou dojde
tento režim také pojde
nebojme se čerta nic
budem křečet z plných plic.

No! A možná ještě víc.
Autor Šťoura, 29.07.2008
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí