MůJ SvěT

MůJ SvěT

Anotace: ...mám svůj svět.. vy ne?

koukej jak je tráva zelená
našlapuj tiše
a poslouchej jak roste....

nic neříkej..

na prstech kousky hlíny
krásně voní
jako ve snech pravý svět
s lehkou nadsázkou
však víš....

tak prosím nic neříkej...

uzavřeni z vlastních lží
do neviditelných kobek
jak těžce dýchá se
bez čistých plic
jako balonek s heliem
co unáší naději pryč...

protože ten pravý svět
nepatří bláhovým snílkům
a já ve svém světě
s nimi budu žít....

......protože
chci
ŽÍT
svůj
SEN...
Autor Niky..., 29.07.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i já mám své sny.

29.07.2008 06:42:00 | WAYWARD

je krásný žít své sny, krásné, když se sny stanou skutečností... také si sním svuj sen... snad každý sen bude ve skutečnost proměněn

29.07.2008 01:30:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí