Rezonance duší

Rezonance duší

Anotace: Takový večerní vypsání se...

Jako had,
v červencovém slunci
v kolébce ze slámy
se souzvukem vzdálených
výkřiků
...(z města)...,
co bojí se
stínu,
bojí se zimy
(já zase samoty)
a k zemi se snáší uhelný prach.

Jako stařec,
nad chladným ránem
v houpacím křesle
-mléčné dráze na dosah-
--a černým dírám taky--
(zdaleka)
Co, strach má
ze smrtky,
jenž balet miluje
a za jeho dveřmi
si piruety zkouší
-bezchybně!
A na těle
hřejí ho
jaterní skvrny.

Strach z mého nitra
-křížové výplety-
a cítím
drobnou rezonanci
našich duší...
Chci být
zas "v pohodě",
tobě věřit,
a nemít pocity
kastráta,
co pokouší se...

.........o děti.
Autor chroust17, 29.07.2008
Přečteno 341x
Tipy 14
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, Mraveneček, Monsignore, Myrja, Jiparo, igniss, Churry, WAYWARD, Caracol
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je nášup, jdu si číst znovu ...

29.07.2008 19:45:00 | Myrja

..to je síla!

29.07.2008 09:55:00 | Jiparo

...líbí.

29.07.2008 06:35:00 | WAYWARD

hodně zajímavý a hlavně originální závěr

29.07.2008 06:21:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí