Dehet-live

Dehet-live

Anotace: vlastně to je píseň o jedné Královoměstecké kapele

Dehet- live

Tady se bude
zpívat všude
Tady se bude
zpívat všude
Dehet se line
Mezi nás

Přijel k nám z dálky
Veze nám páky
Jak z mrtvých vstát
Zůstat svoboden,hrát…

Po stý nám hraje
smrdutě teče
V marastu třídíme
Myšlenky na ráj.

Co po nás zůstane
Dehet,Dehet…

Dehet tu zůstal
Černá skvrna
Zaschlá a smrdutá
V duších nás všech

Však přijede příště
Rozpustí
Opět se poline
A jiskra naskočí
K radosti démonů…
Autor v.hercik, 29.07.2008
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí