Potrestán

Potrestán

Anotace: vše co chceme musíme zaplatit, čím více to chceme, tím více zaplatíme

V nepřeberném množství života
vybrat já si stěží mohu,
snad skončím jak chudá holota,
až trestem uříznou mi nohu.

S velkou slávou nohu pohřbím,
květinu položím na hrob
a až z kocoviny prozřím,
na svém domě dobuduji krov.

Konání to bude jistě tvrdé,
na to však jsem již zvyklý,
dřevěnou nohu budu nosit hrdě
a konec svůj pak zvolím zbrklý.
Autor Igle Sin, 31.07.2008
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí