Nevím

Nevím

Anotace: Pro všchny Ty na které jsem NECHTĚNĚ /bez ironie/ zapomněla.

Jsem dlužníkem
Ale nevím čí
Jsem Tvá
Ale nevim kdo Jsi

Mám pocit
/Ale možná jen pocit/
Že všechno je špatně
A mám tušení
/A možná to je jen tušení/
Že všechno je správně

A rozdíl?
Rozdíl mezi pocitem a tušením?

Nevím.
/A jsem ráda/

Nevím a nesnáším to
Nevím a miluji to

A moje duše a mysl
Je nestabilní
Jako papírová loďka
Je rozladěná
Jako starý piáno
Je nekoncentrovaná
A nesoustředěná
Jako...
Jako Já
...

Je to Zmatek
Se zábleskama
...
Příliš krátkýma na to,
Abych věděla.
Autor Fried Green Tomatoes, 02.08.2008
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Noc17, okapovaroura, Elena Suchomel, Petbab, její alter ego, just me
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hurááá nová báseň :o)

03.08.2008 23:25:00 | Noc17

jemnocit sám ve svý podstatě

02.08.2008 03:41:00 | Petbab

a já... jsem ráda, že tě znám. Roboti říkají DoPR...

02.08.2008 01:29:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí