Dobrou noc...

Dobrou noc...

Anotace: ...

Dobrou noc dívko
jenž ke spánku se ukládáš
jako kvítek s večerem se zavíjí.
Budeš spát jako poupátko
a na tvá víčka
ti sny odhalý divy
světů vzdálených.
Spi sladce jako lilie,
at´ tě den zastihne usměvavou.

Dobré ráno dívko,
slunce probudilo moji holčičku ze snů.
Budeme vstávat s loukou svěží,
rosou půjdeme do chrámu
vzdát chválu Jedinému.
V našem srdci je chrám
v němž kvete a voní
tvoje krása.
Ráno dává ti novou písen
co mi štastná zpíváš.
Autor Koli, 02.08.2008
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí