Úchylnost

Úchylnost

Anotace: Co napsat? Snad jen, že k tomu srazu dojde dnes....

Naletěl jsem
slepé lásce
vodila mě za nos
a chtěla mě vidět
nevím z jakého důvodu
těch může
být spousta
nevím proč
ale nesnášela mě
teď se semnou baví
a domlouvá sraz
musím být obezřetný
abych nespadl do
její pasti
její chování
je úchylný
každej máme úchylku
někdo na auta
jiný na motorky
ona na srazy
řekl jsem jí
že přijdu
uvidíme co z toho vyleze

PS: Podle skutečné události
Autor Tomáš Přidal, 04.08.2008
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: PoeziGirl, Egretta, SZN, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vlastní tvorbě se věnuj rozhodně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!

07.08.2008 20:32:00 | PoeziGirl

Jen jestli jsi neváhal příliš dlouho.

04.08.2008 11:25:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí