Svět o kterém snil?

Svět o kterém snil?

Anotace: Je smutné pozorovat přítele, jak se pomalu, ale jistě zabíjí... když propadne drogám...

Pod rozkvetlou jabloní leží,
své okolí rozpoznává stěží.
Stejně jako květy vadnou,
v jeho světě barvy blednou.
Prach, jež vdechuje není pyl,
je to ten svět o kterém snil?
Svět, v němž nemá cíl,
přitom už ubývá mu sil.
Tělem i duší rezignoval,
padá a poslední naděje se vzdal.

Leží pod odkvetlou jabloní
a přemýšlí nad smyslem žití.
Příliš dlouho ho svírá strach,
má touhu zas znovu vstát.
Možná oči už nebudou kalné
a možná smysl života najde.
Avšak dosti nejisté je obojí,
ale za tu naději to stojí...
Autor Lenna, 17.08.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsal jsem kdysi fakt podobnou smyslově básničku, možná že se na ni taky dostane, až na to že já mám spíše negativní konec ... :-)

10.10.2005 19:02:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí