Transcendentální...

Transcendentální...

Anotace: ...

Budu mrak.
Popluju mořem nebe, kde dno je hladinou.
Funebrák,
jenž usnul pod svou modrou hlínou.
Pomalu
do ztracena se rozplynu.
Formálu
se vyhnu a utrhnu květinu,
bílou
jak pěna pod splavem ještě zatím.
Silou
pak, veškerou, co mám se ztratím.
Autor Žiťa, 04.08.2008
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Churry, WhiteSkull, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zacatek se mi nelibi,ale od poloviny dolu je to dobre

05.08.2008 09:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí