To lidské snažení

To lidské snažení

Anotace: Neustále se za necim pachtime, planujeme, strachujeme se a krasa zivota ted a tady nam unika...

Ve fádnosti a prachu,
v domnělém strachu,
myšlenek světa.

Rozpustilé radosti dát průchod,
v daleké zemi má svůj původ,
kde slunce nikdy nezapadá.

Srdce otevřené musíš mít,
jinak láska nemůže přijít,
přijít a pohladit tě.

Už žádný pláč,
který jsme si způsobili a nač?
protože nevíme, kudy ke štěstí.

V okamžiku krása,
sladší než melasa,
je přítomná chvíle...
Autor sambada, 05.08.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí