At' hoří...

At' hoří...

Anotace: jen at'...nechte to

At' hoří vila, celá ves...
Tak proč jsem sakra vůbec vlez?
S cigárem v ruce na křesle
Tu jedna kráska uhoří...
Protivný zápach stárych knih,
Zarámovaný šedý mnich
A trochu whisky na stole
Okno s výhledem na pole...
Všechno je v háji...V háji vše...
A kdysi říkala ji matka,
Co vždy držela holku Zkratka,
Nehraj si s ohněm
Víš to přec...
Podpálíš pole, louku, les...
*****************************
Hasiči se hrdinsky činí
*****************************
Zatočí pátou křižovatkou
Ve dveřích vzpomenou na matku...
"Proč ja jsem vůbec sakra lez?"
At' hoří vila, celá ves...
Ta holka si začala sama...
At' hoří vše...
Hoří vše...
Autor Alisa 16, 05.08.2008
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, Cryoman, brooklyn, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí