Přání k narozeninám

Přání k narozeninám

Anotace: Je to už dost starý :-) Vyhrabal sem to v původním počítači.Je to tu spíš jen pro ucelení dílek :-)

Přemýšlel jsem co Ti dám.
Jsou to jen bonbony s přáním k narozeninám.
Snad třeba jen na chvíli se oči Tvé rozzáří.
Možná se objeví i úsměv na tváři.
Stejně jak vím, že vždycky smála ses stále.
Teď je Ti o rok víc - o kus života dále.

Přeji Ti ať ZŮSTANEŠ SVÁ - nenech se ovlivnit, buď jak každej Tě zná.
Přeji Ti hodně RADOSTI - hoď za hlavu všechny starosti.
Přeji Ti hodně ŠTĚSTÍ - když život Tě srazí, tak vstaň a dej mu pěstí.
Přeji Ti hodně ZDRAVÍ - to nejdůležitější jest, a ostatní se nějak spraví.
Závěrem přeji Ti hodně LÁSKY - ta jediná u srdce zahřeje, neměj z ní na čele vrásky.
Autor LSI, 06.08.2008
Přečteno 735x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To už sem se nikdy nedozvěděl jestli potěšilo :-)))

06.08.2008 13:47:00 | LSI

jeste bych si s tim pohrala, jsou to celkem fadni rymy a nekde ti ani nesedi...
a davej pozor na rytmus..
jsem si jista, že dotycneho clovicka to ale potesilo.

06.08.2008 10:16:00 | saddova

bonbony ....teda byla to bonboniéra a nakonec nejen to :-)

06.08.2008 01:26:00 | LSI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí