S Bohem na snídani

S Bohem na snídani

Anotace: "Sám víš co smíš,..." tuhle větičku by měl každý znát a řídit se jí,ale bohužel něktěří človíčkové se nechají řídit,v tomhle dnešním světě je jich víc než dost,ty to maj nejtěžší...taky se vám zdá,že sem utekla od tématu?jsem děsná:)

Sám víš co smíš,
a tak bdíš nad světem výš.
Než kapky rosy dopadnou,
už sníš jak nás popadnou.
Popadnou a nepustí,
ale tebe vždy rády pohostí.
posti se a vystup výš,
pak budeš k němu,k bohu blíž.
možná teprve pak poznáš jak krásný je den,
ale jen když k němu se přidáš
a poznáš ten nekonečnej sen...
Autor latybe, 17.08.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí