Olimpiáda 2008

Olimpiáda 2008

Anotace: ..

Několika tisícovým davem
proběhne žhnoucí pochodeň.
Poslední běžící doběhne zadem
nad Pekingem vzplane olimpijský oheň.

Několik zemí zde bojuje
o medaile zlaté
na doping se tu nehraje
jinak to má prohráté.

Za Česko tu je Šebrle
ten míří na zlaté medaile.
Američanka Reedová Jennie
v cyklistice nemá žádné naděje.

Diskřka Cechlová
chce postoupit do finále
na trénincích je snaživá
jen aby hodila nejdále.

Další adept na medaili
je cyklista Kreuziger
už má v nohách nějakou tu míli
jen se o tu medaili Romane poper!!

Českým sportovcům jen
přejeme štěstí
už zbýva jeden den
k vzplanutí ohně v dějišti.
Autor puffka, 07.08.2008
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí