KDE JSME JEN MOHLI BÝT..?

KDE JSME JEN MOHLI BÝT..?

Anotace: K zamyšlení.. (možná i malinko úvaha) o životnich rozhodnutích, které z nás dělají to, čím jsme.. jak se jen rozhodnout? když rozum je krátký, snad podle srdce? ale co když srdce je nestálé..

Prohry, boje, války.
Nesnaž se poohlédnout zpátky,
nebo na tebe dolehne smutek a žal.
Za všechno cos prožil!
a za všechno čeho ses vzdal!
..Cos mohl mít a dokázat?
S kým jsi se mohl v tuto chvíli radovat?
Kdybys neučinil mnohá rozhodnutí..?!

/Snad to, co děláme je správné - litovat marné./

Nevstupuj dvakrát do téže řeky,..
Jenže, co když by to napodruhé vyšlo?
Tak dáváš druhou šanci,
ale třetí už ne.

(K zlosti, když i ta třetí ztroskotá)

Nevíš, co dělat máš.
Co je nejsprávnější netušíš.
Nejhůř se cítíš, když se něco končí.
Ale to přejde, i kdyby jen proto,
že konce dávají šanci novým začátkům.

/A těžké chvíle zažívají ti,
co vědí, že se jejich štěstí rozplynulo.
Nejtěžší ti, co o tom nemají ani tušení a přijdou na to pozdě./

/Nejsmutnější je přijít na to, že jsme udělali špatná rozhodnutí, ale ta obvykle nejdou zvrátit./

(Nejistota dělat správné věci nám zahaluje mysl.)

Ještě, že se nikdy nedozvíme,
zda jsem se správně rozhodli,
nebo udělali chybu.

/Můžeme si jen domýšlet, jaké by to bylo kdyby…/
Autor Dedillope, 07.08.2008
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Ctěný pán, WhiteSkull, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevědomí nás žene k poznání
neb v podvědomí je hledání

07.08.2008 12:34:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí