Jména zakázaných

Jména zakázaných

Anotace: smutno je v mém nitru:(

......
odmlka

a dlouho nic
šum a potom
záře svíc

a co víc?

já v ráji
v duši prázdno
a.....

už nikdy víc

od prádávna
k dnešku
se to se mnou táhlo
dokud
mi vzduch
neodešel z plic
***
miloval jsem
mnoho jmen
a ta mi byla zakázána
***
vyslovit můžu
jen:
Sbohem...navždy
Autor Tomáš Přidal, 07.08.2008
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí