Italským podvečerem...

Italským podvečerem...

Anotace: krokem plážovým...

Ležím ve stínu palem
v písku čelem
sním…

o jedné dívce
o vodě živé
co perlí ve mě
v melodii doteků
lechtivých bublinek
a v mých uších
zurčí její smích...

rameno
pohladilo
a do zad
mi cosi vykreslilo
dnem krásně unavené
zlehka uzarděle
slunce…

vyhřátej písek
do mýho obličeje
otiskl druhou polovinu
tajný mapy
já vstal
v očích stopy
a šel naproti
tý mojí holce….
Autor enigman, 10.08.2008
Přečteno 310x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, Oťas, unstoppable, Churry, SZN, Lorraine, visla, labuť, LauraKošinová, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí