Chvílení...

Chvílení...

Anotace: Vše...co lahodilo zraku

Pokud budeš procházet kolem,
Vítej v mém domě
Št'estěno neochvějná.
Pokud jen vánek
Zlehka polehtá ti tváře,
Snad na okamžik
Budeme i št'astní.
S prvním úderem hodin
Proměníme na blud
Vše co lahodilo zraku
A teď'...
Jen v nedochvějnem Ted'
Žij, byt' jen zlomek sekundy.
Je téměř nemožné
Zachytit chvílivy okamžik...
Autor Alisa 16, 11.08.2008
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem doma.. ve Tvé útulné básni

14.08.2008 09:02:00 | Petbab

Třeba...není tam nic definitivního...to občas škodí a nudí.

12.08.2008 17:30:00 | Alisa 16

zda se mi zda, ze sou tam nejake prezblepty

11.08.2008 22:34:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí