Na jiný kontinent

Na jiný kontinent

Anotace: ...

Na jiný kontinent
posílám psaní v láhvi,
pro džina.
Sůl drolí se z kůže,
nadnáší
(proklínám).

Uvadlé růže modře krvácí
ve starém amfiteatru,
z něhož chrabří se nevrací.

Hledím do rozkvetlého nádechu
brzkého rána
a řka: Ne, dnes není mi bodře.
Snad dlouho jsem váhala?
Vtom kraby v mlze
písečná bouře odvála.
Autor Norah Szankot, 11.08.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trosku vaham zda-li je to volny ci vazany vers...?

11.08.2008 22:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí