zmatená

zmatená

Anotace: bude zas dobře

Smíšené pocity, pocit nevinnosti, ukřivdění,
a přesto ten pocit radosti,
pocit toho že je se na co těšit,
na radostné chvíle,
ten pocit že bude zase dobře.

Nevím co chci,
žít dál, či zemřít na místě?
Avšak mohu poděkovat té kamarádce bolesti,
jelikož té se bojím,
proto vím že u sebevraždy neobstojím.
A útěk nic nevyřeší, páč fízli ihned řeší,
a za čas vás objeví.

Zatnout zuby, zavřít oči,
slzy nechat stékat doztracena ..
a až znovu na svět pohlédne se,
tato vzpomínka bude navždy uzamčena v mé duši,
v srdci jenž v nevinnosti k trestu se dostalo.
........................
přátelé, to je cena útěchy
Autor 9TriniTi6, 12.08.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lenčí...to je totálně mazec!Moc povedený dílko....jsou z toho úplně cítit tvoje pocity...a máš pravdu bude dobře...hlavně že se to vyřešilo :)

13.08.2008 00:08:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí