Namísto...

Namísto...

Anotace: ...

Namísto života hnijem
v tom, co se nám hnusí.
Nenávidě vlky, vyjem
na měsíc a jeho kusy
roztříštěné v našich duších.
V přemarném hluku
němých snů bez křídel,
Ikarů a luků,
jejichž let by zněl,
živěji, nám v uších.

Namísto smrti smíření
pláčem nad nenávratnem,
i když se s ní ožení
každý, po životě trapném.
Jakoby se rádoby naplnil
našimi vizemi, jež se mění
den za dnem; dříve, dříve,
než bychom chtěli ve snění.
A nakonec je křivé
i to, co rovné bylo a plné sil.
Autor Žiťa, 13.08.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, saddova, enigman, Bláznivá Markéta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nakonec křivé je i to, co rovné bylo..Bojím se, že máš pravdu.

29.08.2008 18:46:00 | Iva Borecká

libi se mi jak sou ty verse poskladane, akorat misty mi to nejak uteklo,ale rytmus by mohl byt lepsi,ale za zpusob napsani a myslenku si tip zaslouzis

13.08.2008 10:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí