píseň

píseň

Anotace: .

Už mě fakt nebaví mít na hlavě popel,
Osud ať otevře náhoda z dlaně,
Neboj se z knihovny prach už jsem utřel,
Chyby dnes hledáš opravdu marně.

Pojď spolu zaženem z čela ty vrásky,
Mračíš se, nechápu proč měl bych se kát,
Pro jednu škaredou a všechny krásky,
Směji se do dlaní, že měl jsem tě rád.

Za vše jsem přijímal po léta vinu,
Marně jsem říkával vždyť to se stává,
Za okny čekalo nespočet klínů,
A tebe bolela jen pořád hlava.

Tak táhni mi z očí a zabouchni vrátka,
Ať už tě nevidím vílo všech splínů,
Vezmi to přes kuchyń to cesta je krátká,
Bez tebe těžko je však s tebou hynu.

Zlomil jsem klíč, ten ke tvým dveřím
K tisícům přidám si tuhletu výtku,
Včerejšku dnes už pramálo věřím,
Že jsem tě poslal konečně k šípku,

Ref:
A tak se svobodo vdávej, já ženich jsem k mání,
Dneska pro jednou nepůjdeme spát,
Štěstí se nade mnou zdá se zas sklání,
Už dávno měl jsem tě od prahu hnát.
Autor marcabrun, 13.08.2008
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: malá a šikovná, Psavec, okapovaroura, Myrja, strašidýlko-střapatý, Holis, Nút, Iva Borecká, poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná si jí vtloukal klín do hlavy :)

13.08.2008 23:10:00 | okapovaroura

povedená

13.08.2008 22:53:00 | Myrja

Dobré dobré úžasné jak "řemeslně" tak obsahem... jo sedí je ze života.. a ten je tvrdej.. pecka

13.08.2008 20:08:00 | Nút

Řemeslně dobré, ale pěkně tvrdé! No asi to jinak nešlo...

13.08.2008 19:25:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí